Des del 2016 ARCS Catering gestiona de manera preferent els esdeveniments a qualsevol dels espais del Gran Teatre del Liceu, un dels espais més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. L’espai és l’adequat per sopars de gala, recepcions protocol·làries, presentacions de producte i qualsevol acte que es vulgui vincular a la marca Barcelona

Les Rambles, 51 – 59 Barcelona

Ubicat a peu de carrer, a pocs metres de l’emblemàtica catedral de la Ciutat Comtal, aquest espai de més de 650m2 es troba en un antic claustre barroc ara convertit en una galeria d’art contemporani. Aquest elegant i modern espai amb altes voles i zones diàfanes,  on es respira l’essència del Gòtic Barcelonès, és ideal per l’organització de qualsevol tipus d’esdeveniment.

Carrer de la Tapineria, 39 Barcelona

Aquest espai modern situat al cor de Barcelona destaca pel seu peculiar mobiliari i la seva decoració. Disposa d’un equipament audiovisual que el converteixen en un lloc perfecte per celebrar-hi actes d’empresa, presentacions de producte, etc. És ideal per celebrar un cocktel dempeus per 200 persones o celebrar-hi un banquet per un màxim de 60. L’espai també disposa d’un petit escenari.

Carrer Muntaner, 83 Barcelona

Ubicat a l’interior de l’edifici de l’Illa Diagonal, l’espai AXA es trova en una de les principals artèries de Barcelona. El centre de convencions compta amb un conjunt de sales de reunions i espais d’exposició que permeten l’organització d’actes a mida.

Avinguda Diagonal, 574 Barcelona

Can Borrell és una masia modernista en una finca de 180 hectàrees de terreny. Ubicada a Castellar del Vallès, al cor del Vallès Occidental la masia permet celebrar casaments, o esdeveniments d’especial rellevància en un entorn amb unes vistes espectaculars i unes instal·lacions modernes i acollidores.

Carretera Sant Llorenç Savall, s/n  Castellar del Vallès

Situada a Pineda de Mar, Mas Cànovas és una històrica masia, el primer esment escrit de la qual, s’ha trobat, en un document de l’any 1148. La masia és ideal per organitzar activitats de tot tipus. S’hi fan casaments, però també s’hi han filmat pel·lícules, sèries de televisió, jornades d’empresa o concerts de jazz. A mig camí entre Girona i Barcelona, la masia disposa de diferents espais adaptables a les necessitats de cada esdeveniment.

Passeig d’Hortsavinyà, s/n Pineda de Mar

El Palau Gomis està ubicat al barri del Born de Barcelona, a l’interior del Museu Europeu d’Art Modern. L’espai disposa de diferents espais de gran riqueza arquitectónica i d’una escència única per poder-hi celebrar actes institucionals, d’empresa o esdeveniments particulars. És dels únics museus de la ciutat comtal on conviuen en el mateix espai càtering i obres d’art.

Carrer de la Barra de ferro, 5 Barcelona 

 

Aquest teatre és un espai ideal per actes de presentació o llançament de productes. La disposició de les butaques i de l’escenari el converteixen en la plataforma idònia per qualsevol tipus de presentació.

Gran Via de les Corts Catalanes, 275 Barcelona

Aquesta emblemàtica estació ferroviària ubicada al Born de Barcelona és en si mateixa un espai històric i artístic. El seu espai gastronòmic és ideal per organitzar esdeveniments d’empresa, conferències, presentacions o sopars de gala. Deixa’t  seduir pel servei d’ARCS Catering i per la història de les seves parets.

Avinguda del Marquès d’Argentera, 6 – 8 Barcelona

 

La Casa de la Seda és un espai elegant i singular perfecte per a l’organització d’esdeveniments al centre històric de Barcelona.

Si confies en ARCS Catering, podrem gestionar qualsevol esdeveniment en aquest lloc ideal per la celebració d’actes d’empresa, shootings, rodes de premsa, reunions corporatives, tallers, cocktails, casaments i concerts. A més de la seva bellesa arquitectònica excepcional, La Casa de la Seda i ARCS Catering ofereim tots els serveis necessaris i un equip sempre disponible per assessorar-te amb tot el que necessitis i aconseguir que el teu esdeveniment sigui tot un èxit.

Carrer de Sant Pere Més Alt, 1, 08003 Barcelona

Aquest espai del que podràs gaudir de la mà d’ARCS Catering està situat davant del mar i en un entorn exclusiu. Els espais interiors i exteriors estan adaptats per acollir tot tipus d’esdeveniments empresarials i dotar-los d’un ambient distès i col·laboratiu.

Carrer de la Talaia, 1, 08810 Sant Pere de Ribes, Barcelona

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ofereix la possibilitat a empreses i professionals de gaudir dels seus diversos espais. ARCS Catering gestiona de manera preferent actes preparats per acollir lliuraments de premis, conferències, convencions, rodatges de pel·lícules, actes acadèmics, espots publicitaris, presentacions de productes i rodes de premsa, entre d’altres.

La seva localització, a 15 minuts de Barcelona, la bona connexió dins la xarxa de comunicacions i les seves característiques arquitectòniques, fan del Teatre-Auditori de Sant Cugat un lloc immillorable perquè empreses, institucions i entitats realitzin les seves activitats.

Avinguda del Pla del Vinyet, 48, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

El Centre de Congressos del TecnoCampus de Mataró està equipat amb tecnologia d’última generació i disposa de material exclusiu de lloguer. Des d’ARCS Catering podem gestionar el servei de catering en aquest espai. Les diferents sales d’aquest espai disposen d’un ampli ventall de serveis complementaris de qualitat, que completen l’oferta del Centre de Congressos adaptant-se a les necessitats de cada esdeveniment.

Parc TecnoCampus Mataró-Maresme, Carrer d’Ernest Lluch, 32, 08302 Mataró, Barcelona